Τρίτος ο Περικλής Αϊδινίδης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Tornado ανδρών

Τρίτος ο Περικλής Αϊδινίδης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Tornado ανδρών

25, 2019 Κατηγορίες: Ανακοινώσεις,Νέα

Ο αθλητής του Ομίλου μας Περικλής Αϊδινίδης με κυβερνήτη τον Νίκο Μαύρο αγωνίστηκαν πλάι στην ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, κατακτώντας την τρίτη θέση έναντι 9 χωρών και 24 αγωνιζομένων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Tornado Ανδρών, που πραγματοποιήθηκε στις 5-9/6/2019, στο Rimini της Ιταλίας.

 Ο Περικλής Αϊδινίδης είναι στον ΙΟΘ από το 2001. Έχει αγωνιστεί στις κατηγορίες Optimist, Laser,420,470, με πολλές διακρίσεις.

 Με τον Νίκο Μαύρο είναι συναθλητές στο σκάφος j24 εδώ και μία δεκαετία. Μαζί αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ευρώπης και Πανελληνιονίκες τρεις και πέντε φορές αντίστοιχα.

 Με το Καταμαράν ταξιδεύουν παρέα από τον Δεκέμβριο. Είναι ένα νεοσύστατο πλήρωμα, παρόλο που ο Μαύρος αγωνίζεται αρκετά χρόνια με αυτό, όντας δεύτερος πρωταθλητής κόσμου.

Όπως λέει ο Αϊδινίδης , είναι μία δεμένη ομάδα καθώς αγωνίζονταν μαζί τόσα χρόνια με το άλλο τους σκάφος. «Το καταμαράν είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα και πολύ γρήγορο επίσης, δεν έχει σχέση με άλλα σκάφη που αγωνιζόμουν τόσα χρόνια, οι δυνάμεις που δέχεται το σώμα, το σκάφος, η ταχύτητα, η αδρεναλίνη από την ταχύτητα είναι εκπληκτικά!», δηλώνει με ενθουσιασμό.

 Το 2018 αναδεικνύονται πρωταθλητές Ελλάδας, συνεχίζοντας τις προσπάθειες για μεγαλύτερες διακρίσεις. Τελικά ο στόχος επετεύχθη και τον Ιούνιο του 2019 καταλαμβάνουν την τρίτη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών.

 Οι δύο αθλητές θα συνεχίσουν δυνατά με προσήλωση στον στόχο τους για όσα έρχονται και υπόσχονται πως στο επόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα είναι από τις καλύτερες ομάδες.