ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ

Dec 16, 2021 Κατηγορίες: Ανακοινώσεις,Ιστορία Ομίλου,Νέα

 

Στις 25 Νοεμβρίου 2021 έφυγε από την ζωή και από την οικογένεια του Ομίλου μας, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ι.Ο.Θ. Διονύσης Πολυχρονιάδης.

Ο Διονύσης υπήρξε μια από τις σημαντικότερες μορφές στην ιστορία του Ομίλου. Ξεκίνησε το 1957 ως αθλητής κωπηλασίας, σε ηλικία 17 ετών, κι έπειτα συνέχισε με την ανδρική ομάδα κατακτώντας πολλές πρώτες θέσεις σε πανελλήνιους αγώνες.

Το 1967 παντρεύτηκε με τη Σούλα Γούτα, επίσης κωπηλάτρια του ομίλου μας.

Όταν ολοκλήρωσε την αθλητική του πορεία συνέχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του, πρώτα ως εθελοντής και στη συνέχεια, από το 1970, ως Έφορος Κωπηλασίας, Έφορος Αθλητισμού, Γενικός Γραμματέας, Αντιπρόεδρος. Τέλος, διετέλεσε Πρόεδρος από το 2003 μέχρι το 2012. Έχει τη μακρύτερη θητεία, διαχρονικά, ως εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο. Το 2015 του απονεμήθηκε ο τίτλος του Επίτιμου Προέδρου. 

Σε όλη τη ζωή του πέρα από την οικογένεια και το επάγγελμα του, ο Ι.Ο.Θ. είχε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στο μεγαλείο της ψυχής του. Η καλοσύνη και οι αρετές του εκτιμήθηκαν απεριόριστα κατά την εξηκονταετή παρουσία του στον Όμιλο.

Τον αποχαιρετούμε ευχαριστώντας τον για την προσφορά του που αποτελεί παράδειγμα για τις επόμενες γενιές.

Θα τον θυμόμαστε για πάντα.