Αρμενίζοντας Χωρίς Εκφοβισμό

Αρμενίζοντας Χωρίς Εκφοβισμό

26, 2018

Ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Θεσσαλονίκης Συνδιοργανωτής μαζί με το “Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού – ΚΜΟΠ” και την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης / Αντιπεριφέρεια Αθλητισμού του 1ου Προπονητικού Camp Ιστιοπλοΐας Live Without Bullying: "Αρμενίζοντας Χωρίς Εκφοβισμό". Ι.Ο.Θ. Συμμετέχω – Αγωνίζομαι !

Περισσότερα
1ος Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «Ανδρέας Γιαννόπουλος»

1ος Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «Ανδρέας Γιαννόπουλος»

25, 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 1ος Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «Ανδρέας Γιαννόπουλος», για σκάφη τύπου Optimist, που διοργάνωσε στις 20 και 21 Μαΐου 2017 ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης (Ι.Ο.Θ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ο αγώνας διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Στις ιστιοδρομίες συμμετείχαν περίπου 100 αθλητές ηλικίας 7!

Περισσότερα
420

420

16, 2016

Tην Κυριακή 15 Μαΐου "βαφτίσαμε" το καινούριο μας σκάφος 420. Ο "καπετάν Αντώνης Χ." λοιπόν ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδος και!

Περισσότερα
ΧΡΥΣΟ στο Πανελλήνιο Κωπηλασίας

ΧΡΥΣΟ στο Πανελλήνιο Κωπηλασίας

13, 2016

Με Πολλές και αξιόλογες διακρίσεις η κωπηλατική ομάδα του Ι.Ο.Θ συμμετείχε φέτος στην Α’ φάση του 82ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξήχθει  στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά  Αττικής. Τα αγωνίσματα που συμμετείχε και διακρίθηκε ο Ι.Ο.Θ είναι κατά σειρά επιτυχίας τα παρακάτω: 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) Τετραπλό skiff Ελαφ. Βαρών Ανδρών (4xLM) με τους Πέτρου Ιωάννη, Αθανασιάδη Κυριάκο, Γκογκαλάτσε Αλέξανδρο και  Μαρόκο Ιωάννη.   3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) Διπλό skiff Ανδρών (2xM) με τους : Μαρόκο Ιωάννη και Γκογκαλάτσε Αλέξανδρο.    3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) Διπλό skiff Ανδρών (2xM!

Περισσότερα
1 2 >>>