ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σεπ 23, 2021

Δυο χρυσά μετάλλια και δύο  ασημένια κατέκτησαν οι αθλητές μας στους διασυλλογικους αγώνες 2021 στη Λίμνη Ιωαννίνων.  Συγχαρητήρια σε όλους  Ακριβού Αντώνης Ιωάννου Μαρία  Καραβαγγέλη Μαρία  Μπουγιουκάκης Γιώργος  Μπούρτζη Λυδία  Ναρίδης Νικόλαος Νικολαΐδης Λουκάς  Πεταλίδης Ηλίας  Πεταλίδης Νικόλαος  !

Περισσότερα
ΤΜΗΜΑ ΚΩΠΗΑΣΙΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΚΩΠΗΑΣΙΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Σεπ 20, 2021

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η     Θα επαναλάβουμε όπως και την προηγούμενη χρονιά σε όλους τους γονείς οι οποίοι ενδιαφέρονται να επιλέξουν κάποιο άθλημα για τα παιδιά τους να γνωρίσουν ότι η ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ είναι το άθλημα που συμπεριλαμβάνει όλες τις σωματικές κινητικές, ψυχικές αλλά και κοινωνικές    ικανότητες ώστε να δημιουργήσουν έναν νέο άνθρωπο ικανό να ανταπεξέλθει στην μάχη της ζωής.      Σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις μας για να σας ξεναγήσουμε και παράλληλα να σας ενημερώσουν από κοντά οι έμπειροι προπονητές μας για όποια απορία σας.      Το τμήμα κωπηλασίας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, επιβεβαιώνοντάς το αυτό από το μέγεθος των ΧΡΥΣΩΝ του διακρίσεων, σας ενημερώνει για το ωράριο λειτουργίας των τμημάτων του (αγωνιστικών και ερασιτεχνικών) όπως θα λειτουργήσουν κατά την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022.        ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ /  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ : ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 8.00 – 10.00ΠΜ & 3.30 !

Περισσότερα
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ Ι.Ο.Θ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ Ι.Ο.Θ.

Ιούλ 06, 2021

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η 13η Πανελλήνια συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας στη Σούδα για τον Ομιλο μας. Συγκεκριμένα οι θέσεις που διακρίθηκαν οι αθλητές μας είναι οι ακόλουθες : Πεταλίδης Νικόλαος 1ος Παίδων Αρχαρίων. Κουτσογεωργάκη Βίβιαν – Τάτση Δανάη 3η θέση Κορασίδων Αρχαρίων. Πεταλίδης Ηλίας – Ναρίδης Νικόλαος 1η θέση Παίδων Αρχαρίων. Ακύρωση του προγράμματος λόγω των ισχυρών ανέμων και κυματισμού στο αγώνισμα των Κορασίδων Αρχαρίων , που πραγματοποιήθηκε στα εργαμέτρο. Οι θέσεις διάκρισης των αθλητών μας είναι οι ακόλουθες: Καραβαγγέλη Μαρία 2η θέση Κορασίδων Αρχαρίων. Ιωάννου Μαρία 4η θέση Κορασίδων Αρχαρίων. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές  του Ομίλου μας που συμμετείχαν και διακρίθηκαν. Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς και την ΕΚΟΦΝΣ. Το αύριο  ξεκινά αισιόδοξα , 9 αθλητές συμμετοχή 8 μετάλλια αποτέλεσμα. Και πάλι μπράβο στα παιδιά μας και σας ευχαριστούμε όλους.   Ο Πρόεδρος. Κωστής Χαντζαρίδης. !

Περισσότερα

Συγχαρητήρια Γιάννη, Σπύρο, Στέφανε, Παναγιώτη!

Αύγ 18, 2016

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης δια του Προέδρου Κωστή Χαντζαρίδη, των μελών του Δ.Σ και όλη την ναυταθλητική οικογένειά του, εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στο “παιδί του” πρωταθλητή κωπηλασίας Γιάννη Πέτρου που μαζί με τους Σπύρο Γιάνναρο (Ε.Ν.Ο.Α), Στέφανο Ντούσκο (Ν.Ο.Ι) και Παναγιώτη Μαγδανή (Ν.Ο.Λ),εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα στην εξάδα του τελικού, στο αγώνισμα της τετρακώπου ελαφ. Βαρών (LM4!

Περισσότερα
1 2 >>>