Δύο ελληνικά πληρώματα στους αυριανούς τελικούς του Πόζναν

Δύο ελληνικά πληρώματα στους αυριανούς τελικούς του Πόζναν

May 31, 2015 Κατηγορίες: Ανακοινώσεις 2015

Δύο ελληνικά πληρώματα εξασφάλισαν την πρόκριση στον τελικό των αγωνισμάτων τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στη λίμνη Μάλτα, στο Πόζναν της Πολωνίας.

Μια θέση στα κορυφαία 6 πληρώματα «έκλεισε» και η δίκωπος άνευ πηδαλιούχου ελαφρών βαρών των ανδρών, με τους Γιάννη Πέτρου (ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) και Γιώργο Κόνσολα, σημειώνοντας μάλιστα τον καλύτερο χρόνο από όλους τους αντιπάλους τους (6.34:72). Ήδη από εχθές  το πλήρωμα της τετρακώπου άνευ πηδαλιούχου εξασφάλισε με απευθείας πρόκριση από τα προκριματικά μια θέση στον τελικό.

Και τους δύο τελικούς με ελληνικό ενδιαφέρον θα καλύψει αύριο (31/5) η Δημόσια Τηλεόραση(κανάλι+).

Το αυριανό πρόγραμμα θα αρχίσει με τους «μικρούς» τελικούς και θα ακολουθήσουν οι μεγάλοι τελικοί. Στις 11:33 (ώρα Ελλάδας) θα αρχίσει ο τελικός της δικώπου άνευ των ανδρών όπου μετέχουν οι Γιάννης Πέτρου - Γιώργος Κόνσολας. Ο τελικός της τετρακώπους άνευ πηδαλιούχου των ανδρών έχει προγραμματιστεί για τις 13:18.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30/05/2015

 Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης, συγχαίρουν τον αθλητή ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΡΟΥ για τη σημερινή του πρόκριση και του εύχεται καλή επιτυχία στον αυριανό τελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Πόζναν της Πολωνίας