«Χάλκινη» η Ζωή Φίτσιου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παράκτιας κωπηλασίας

«Χάλκινη» η Ζωή Φίτσιου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παράκτιας κωπηλασίας

Νοέ 14, 2019

Ο ενθουσιασμός και η ελπίδα για το καλύτερο επικρατούν τις τελευταίες μέρες στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης Η Ζωή Φίτσιου είναι «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια παράκτιας κωπηλασίας, η οποία αγωνίστηκε στο άθλημα του μονού σκίφ, ανάμεσα σε δυνατούς αντιπάλους από όλο τον κόσμο. Με χρόνο 2.50.56, κατέκτησε μία θέση στο βάθρο του μονού σκίφ γυναικών. Το World Rowing Beach Sprint Finals πραγματοποιήθηκε στις 25!

Περισσότερα
Βαρβάρα Στρατή - Φίτσιου Ζωή

Βαρβάρα Στρατή - Φίτσιου Ζωή

Σεπ 30, 2019

Οι «Αργυρές» των Μεσογειακών Αγώνων Παράκτιας Κωπηλασίας Βαρβάρα Στρατή και Ζωή Φίτσιου, του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης, εξομολογούνται την εμπειρία τους, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η 17χρονη Βαρβάρα Στρατή και η 24χρονη Ζωή Φίτσιου είναι αθλήτριες κωπηλασίας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης. Πρόσφατα διακρίθηκαν με δύο αργυρά μετάλλια  στους Μεσογειακούς Αγώνες Παράκτιας Κωπηλασίας στην Πάτρα. Οι Αγώνες αυτοί έγιναν για δεύτερη φορά με συμμετοχή 26 χωρών σε 11 αθλήματα, με πάνω από  1000 αθλητές να δίνουν το παρόν. Η Ελλάδα «σάρωσε» τα μετάλλια με 19 χρυσά, 16 αργυρά και 11 χάλκινα. Οι δύο αθλήτριες διακρίθηκαν στο αγώνισμα της σκυτάλης. Επίσης η Ζωή Φίτσιου κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο μονό σκιφ γυναικών. Μετά από μία κουραστική μέρα προπόνησης στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης, οι δύο συναθλήτριες μιλούν για τη συμμετοχή τους, στους Μεσογειακούς Αγώνες και μας εκμυστηρεύονται τους νέους στόχους.   Ποια είναι τα συναισθήματα σας μετά από αυτή τη σημαντική διάκριση; Ζωή: Η διάκριση αυτή μας επέφερε όμορφα συναισθήματα. Για εμένα είναι το πρώτο μετάλλιο μετά από ένα «διάλλειμα» λόγω των σπουδών μου και επανήλθα με αυτή τη σημαντική διάκριση, σε μία καινούργια και διαφορετική διοργάνωση. Χάρηκα πάρα πολύ τη σκυτάλη γιατί ήταν κάτι θεαματικό. Όσον αφορά για το δεύτερο μετάλλιο στο μονό σκίφ γυναικών, τα συναισθήματα μου ήταν ανάμεικτα γιατί ναι μεν είχα μία δεύτερη διάκριση, αλλά έχασα την πρωτιά από μία ατυχία και δεν τερμάτισα χαρούμενη. Βαρβάρα: Είναι το πρώτο μου μετάλλιο, το οποίο είναι και ιδιαίτερα σημαντικό. Παρά το άγχος που είχαμε, η χαρά και η συγκίνηση είναι απερίγραπτη.   Τι αποκομίσατε από τη συμμετοχή σας στους Μεσογειακούς Αγώνες Παράκτιας Κωπηλασίας; Ζωή:  Θεωρώ πως είναι η κωπηλασία με άλλο μάτι. Πρόκειται για ένα άθλημα το οποίο ο κάθε αγώνας διαρκεί 7!

Περισσότερα
Τρίτος ο Περικλής Αϊδινίδης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Tornado ανδρών

Τρίτος ο Περικλής Αϊδινίδης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Tornado ανδρών

Ιούν 25, 2019

Ο αθλητής του Ομίλου μας Περικλής Αϊδινίδης με κυβερνήτη τον Νίκο Μαύρο αγωνίστηκαν πλάι στην ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, κατακτώντας την τρίτη θέση έναντι 9 χωρών και 24 αγωνιζομένων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Tornado Ανδρών, που πραγματοποιήθηκε στις 5!

Περισσότερα
Αρμενίζοντας Χωρίς Εκφοβισμό

Αρμενίζοντας Χωρίς Εκφοβισμό

Μάι 26, 2018

Ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Θεσσαλονίκης Συνδιοργανωτής μαζί με το “Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού – ΚΜΟΠ” και την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης / Αντιπεριφέρεια Αθλητισμού του 1ου Προπονητικού Camp Ιστιοπλοΐας Live Without Bullying: "Αρμενίζοντας Χωρίς Εκφοβισμό". Ι.Ο.Θ. Συμμετέχω – Αγωνίζομαι !

Περισσότερα
<<< 4 5 6 7 8 >>>