ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ Ι.Ο.Θ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ Ι.Ο.Θ.

Ιούλ 06, 2021

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η 13η Πανελλήνια συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας στη Σούδα για τον Ομιλο μας. Συγκεκριμένα οι θέσεις που διακρίθηκαν οι αθλητές μας είναι οι ακόλουθες : Πεταλίδης Νικόλαος 1ος Παίδων Αρχαρίων. Κουτσογεωργάκη Βίβιαν – Τάτση Δανάη 3η θέση Κορασίδων Αρχαρίων. Πεταλίδης Ηλίας – Ναρίδης Νικόλαος 1η θέση Παίδων Αρχαρίων. Ακύρωση του προγράμματος λόγω των ισχυρών ανέμων και κυματισμού στο αγώνισμα των Κορασίδων Αρχαρίων , που πραγματοποιήθηκε στα εργαμέτρο. Οι θέσεις διάκρισης των αθλητών μας είναι οι ακόλουθες: Καραβαγγέλη Μαρία 2η θέση Κορασίδων Αρχαρίων. Ιωάννου Μαρία 4η θέση Κορασίδων Αρχαρίων. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές  του Ομίλου μας που συμμετείχαν και διακρίθηκαν. Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς και την ΕΚΟΦΝΣ. Το αύριο  ξεκινά αισιόδοξα , 9 αθλητές συμμετοχή 8 μετάλλια αποτέλεσμα. Και πάλι μπράβο στα παιδιά μας και σας ευχαριστούμε όλους.   Ο Πρόεδρος. Κωστής Χαντζαρίδης. !

Περισσότερα
Έφυγε ο επίτιμος πρόεδρος Άλκης Σκλαβούνος

Έφυγε ο επίτιμος πρόεδρος Άλκης Σκλαβούνος

Ιαν 23, 2021

Έφυγε από την ζωή ο επί σειρά ετών πρόεδρος και επίτιμος πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης, ο αγαπημένος μας Άλκης Σκλαβούνος. Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των περιορισμών που επιβάλουν τα μέτρα πρόληψης covid!

Περισσότερα
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Σεπ 18, 2020

   Το Τμήμα Κωπηλασίας του ομίλου μας υποδέχτηκε και καλωσόρισε με υπερηφάνεια και συγκίνηση τον αθλητή μας Θεοδωρίδη Πέτρο    στο αεροδρόμιο Μακεδονία μετά από επιτυχή παρουσία, ως μέλος της Εθνικής ομάδας, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23 5!

Περισσότερα
ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Αύγ 28, 2020

                                  Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021 ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης ξεκίνησε την αθλητική του δραστηριότητα για το τμήμα της Κωπηλασίας το οποίο καλλιεργείτε από το 1933 με αγάπη, σεβασμό αλλά και πολλές επιτυχίες τόσο σε πανελλήνιο επίπεδο όσο και σε διεθνές.       Γονείς, ελάτε να μας γνωρίσετε στον χώρο μας, να μιλήσετε με τον έφορο του τμήματος και την προπονητική μας ομάδα.         Εμπιστευτείτε σε εμάς την αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας όπως εδώ και τόσα χρόνια έχουν κάνει γονείς των παιδιών αθλητών που μεγάλωσαν  στο σωματείο μας.       Όλα τα παιδιά, μελλοντικοί αθλητές και αθλήτριες είναι ευπρόσδεκτα, μικρούλικα (2010 !

Περισσότερα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Ιούλ 28, 2020

Απεβίωσε την Παρασκευή, 10 Ιουλίου, στην Θεσσαλονίκη, σε ηλικία 97 ετών, ο γνωστός επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος Ιωάννης Μιχαηλίδης και την Πέμπτη 16 Ιουλίου με την καύση της σορού του, όπως ήταν και η επιθυμία του, έκλεισε ο κύκλος της ζωής του όπως έγινε γνωστό από τον όμιλο εταιριών ΕΒΙΕ Α. Μιχαηλίδης Α.Ε. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης γεννήθηκε στη Δράμα το 1923 και ήρθε στη Θεσσαλονίκη με τους γονείς και τα τέσσερα μεγαλύτερα αδέρφια του σε ηλικία μόλις δύο ετών. Σε συνέχεια της φοίτησης του στην Γερμανική Σχολή εισήχθη 12ος στην Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου από όπου αποφοίτησε το 1945 με βαθμό «λίαν καλώς. Το 1946 παντρεύτηκε την Νένε Λιβαδά, κόρη του Πρύτανη του Α.Π.Θ. και συναθλήτρια του στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης. Από το 1947 έως το 1950 επί 35 μήνες υπηρέτησε στα τεθωρακισμένα. Με βασικό πιστεύω του το αρχαίο ρητό «Άμμες δε γ’ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες» (Εμείς όμως θα γίνουμε καλύτεροι) ανέλαβε το 1950 την Καπνεμπορική επιχείρηση «ΑΚΕ Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ», που ως τότε διηύθηνε ο πατέρας του Αλέξανδρος και η οποία αποτελούσε συνέχεια της προσωπικής εταιρίας του δικού του πατέρα, Αναστασίου. Εισήγαγε πρώτος τη βιομηχανική κατεργασία των ανατολίτικων καπνών, νέες μεθόδους οργάνωσης και διοίκησης, νέες ποικιλίες καπνού, ξεκίνησε και εδραίωσε την συμβολαιακή γεωργία στην καπνοκαλλιέργεια και υπήρξε γνωστός για τις φιλεργατικές του πρακτικές. Πολλαπλασίασε το μέγεθος της εταιρίας πριν την παραδώσει στον γιο του Αλέξανδρο το 1986. Αναζητώντας πάντα την καινοτομία και την πρωτοπορία, την δεκαετία του ’60 επέκτεινε την επιχειρηματική του δραστηριότητα ιδρύοντας την πρώτη εταιρία κατεψυγμένων λαχανικών στην Ελλάδα, την γνωστή σε όλους ¨Μπάρμπα Στάθης» την οποία εισήγαγε στο Χρηματιστήριο το 1991 και επώλησε στην «ΔΕΛΤΑ Α.Ε.» το 1994. Παράλληλα πρωτοπορεί στον τομέα!

Περισσότερα
1 2 3 >>>